鴻圖文具禮品公司

$ 賀卡及文具, 飾物, 行李
    關閉10:00 AM - 7:00 PM

地點及營業時間

地圖

觀塘 開源道68號 觀塘廣場

2樓 204-205號、207號鋪

Kwun Tong, Kowloon

Mon

推薦評語

用戶名稱的相片
    用戶名稱
    地點
    Choose a star rating on a scale of 1 to 5
    • 1星級評分
    • 4星級評分
      Good
    • 5星級評分
      Great
    With so few reviews, your opinion of 鴻圖文具禮品公司 could be huge. Start your review today.

Overall rating

219
      238
      2014年8月4日
      分享評語第一人

呢間鋪頭入面好逼,但絕對係出名既文具鋪,有唔少人會黎搵野,因為呢到真係有賣好多平時你唔會搵到既野!

首先一般文具呢到當然有啦。其他雜物雖然呢到都好多,但無謂多講,因為我最鐘意、最常睇同最常係到買既野,係文件夾。okok我d嗜好係咁怪品味係咁獨特份人係咁變態架喇,但係文件夾真係好重要,我都唔明點解冇人會重視。你去中華書局果d乜乜物物大書局,d文件夾賣來賣去都係果幾個大牌子,d厚夾又唔好揭喎,你有揭過d 10cm厚文件夾你就知,d扣好鬼屎你揭到中間一定會kick住,因為果個牌子d夾係咁加麻!但係鴻圖就有唔同牌子唔同款既文件夾賣,D字扣又有,O字扣又有,滿足晒唔同需要。

而最緊要既係,呢到有得賣我最鐘意果種clear book,又叫display book,即係有塊透明膠俾你攝文件係中間俾人睇果隻!而最最最最緊要既係,佢仲要有厚版80頁clear book!一般鋪頭好少有clear book,就算有都係得十靚頁,呢到有不特止仲要有厚版!我二話不說就買左一本,將由幼稚園開始既成績表獎狀畢業証書等等通通攝晒入去。

不過黎呢到買野,其實你都唔預自己入去搵,事關入面真係好細好逼,d貨又亂,就算你問店主有冇賣乜乜物物,佢自己都要搵一大輪先搵到俾你,好在店主知自己d貨大概擺咩位咋!

見到個門口你都可以expect入面有幾亂幾逼。
      Helpful 0
      Thanks 0